la companyia

CRIT Companyia de Teatre es constitueix a València a finals de l’any 2008 de la mà d’actors i actrius llicenciats o doctors en diverses especialitats humanístiques. Els objectius de la companyia se centren en la divulgació del nostre patrimoni teatral i cultural a través del teatre, i en l’establiment d’un pont de comunicació amb les noves dramatúrgies europees contemporànies i les seues aproximacions al fet teatral.

Els espectacles de CRIT s’han representat en més de 400 ocasions. En els últims anys, CRIT s’ha convertit en un referent a l’hora d’aproximar les nostres bases literàries al públic general i al públic en període formatiu.

Per això també, CRIT ha creat recentment el programa Escena Jove, per tal d’acostar el teatre al públic jove i adult que es troba en període de formació.

D’una altra banda, CRIT dirigeix el projecte teatral europeu Escena Erasmus, i la xarxa europea Erasmus Scene Network, a la Universitat de València. Aquesta xarxa està integrada per sis països europeus que preparen espectacles amb equips artístics multiculturals. Per aquest projecte, la companyia va rebre en 2011 el tercer Premi Carlemany de la Joventut que atorga el Parlament Europeu per fomentar la integració cultural europea.

CRIT és membre de:

logoavetid

 

CRIT col·labora amb:

amnistia-internacional-logo LOGO_EDICIONS96 bullent fpr_debajo_a 180x150blanc_FEV fallanajordana