el dia que bertolt brecht va morir a finlàndia

ESPECTACLE SELECCIONAT A LA XARXA ALCOVER 2016

“CRIT ha resuelto con viveza y versatilidad esta compleja creación sobre un episodio de la vida de Bertolt Brecht”(José Vicente Peiró, Las Provincias, 19/12/15)

“Bondad y capitalismo, un tema que reabre un buen montaje. La dirección da vida al texto con un notable movimiento escénico. A este sugerente y bien estudiado entramado se ajusta un elenco afinado”(Enrique Herreras, Levante, 18/12/15)

El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia ens parla, a través de la figura del dramaturg Bertolt Brecht, del teatre i la seua funció. I ho fa envoltat d’una atmosfera de cabaret amb cançons en directe. Però l’espectacle és sobretot una història d’amor, d’amor carnal i d’amor al teatre com el camí que hem escollit per a sobreviure les misèries humanes.

Text: Josep Lluís Sirera i Rodolf Sirera
Direcció: Pep Sanchis i María José Soler
Intèrprets: Daniel Tormo, Anna Marí, Josep Valero i Núria Martín
Moviment escènic: María José Soler
Música: Panchi Vivó
Espai escènic: Luis Crespo
Disseny d’il·luminació: Víctor Antón
Vestuari: Estudio Mudando
Dicció alemanya: Sinja Baier
Cap tècnic: Mundi Gómez
Disseny gràfic: Josep Valero
Vídeo: Diodo Media
Fotografia: Miguel Lorenzo
Assistents a la producció: María José Mora i Eva López
Coproducció: CRIT Companyia de Teatre, ASSAIG – Grup de Teatre de la Universitat de València, Fundació General de la Universitat de València – Arts Escèniques
Agraïments: Mireia Marí

“Tot jugant amb el temps, des de la màgia d’una proposta radicalment teatral, El dia que Bertolt Brecht va morir a Finlàndia em sembla una reflexió lúcida sobre l’ofici i el compromís del creador”(Pasqual Alapont, dramaturg)

CRIT pone en escena a los Sirera más íntimos y combativos. (…) Un cuidado e íntimo espectáculo que destila humildad, esfuerzo y cariño”(Javier Sahuquillo, blog Mesmerismo Teatral, 19/12/15)